Termékeink

Cégünk által forgalmazott termékek áttekintése

Részletek

SKF termékek

Az SKF a termékek széles választékát gyártja és szállítja a gördülőcsapágyaktól, a tömítéseken, karbantartási és hajtástechnikai termékeken keresztül, egészen az állapotfelügyelethez szükséges szerviz termékekig. Ezen számos termék komplex megoldások részét képezi, amelyekkel jobban kielégíthetők a vevői igények.

Az SKF szinte minden iparágat ellát termékeivel és szolgáltatásaival, a következő oldalakon tájékoztatást kapnak az SKF által kínált termékek széles választékáról.

Az SKF kínálatában megtalálhatók mindazon normál gördülőcsapágyak és tartozékok, amelyekre az ipari berendezésgyártóknak, valamint a végfelhasználóknak szükségük van. A kiváló minőségű, nagy teljesítményű termékek széles választéka költséghatékony megoldást nyújt még a legnagyobb követelményt támasztó alkalmazási területeken is. Az SKF számos, az alkalmazásokhoz igazodó rendszermegoldást fejlesztett ki, amelyek kenőanyag- és energiatakarékosságuk miatt környezetkímélőek. Ezen SKF megoldások egy része túllép a hagyományos gördülőcsapágyakon, és más technológiákat is alkalmaz.

További részleteket az SKF oldalán talál

Részletek
Részletek

Henkel termékek

Ipari ragasztóanyagok

A Henkel világszerte piacvezető a ragasztók, szigetelőanyagok és felületkezelők terén. Kiváló termékeit és megoldási rendszereit számos különféle ipari gyártási folyamat során használják. A kiváló minőségű termékek, a felhasználókra fordított kiemelt figyelem, a folyamatos fejlesztések és fenntartható üzleti gyakorlat hozzájárultak a sikerekhez. A felhasználókkal fenntartott folyamatos kapcsolat és kommunikáció nagyon fontos szerepet kap a Henkel ipari termékeinek és a gyártási folyamatok fejlesztésében. A Henkel alapvető erőssége a földrajzi jelenlét: az egész világot behálózó képviseletei révén ugyanazokat a kiváló minőségű termékeket, alkalmazási teszteket, termékfejlesztési lehetőséget és felhasználói szolgáltatásokat biztosítja felhasználóinak mindenhol a világon.

Mindennapi életünk során számos olyan termékkel találkozunk, melyek gyártása során Henkel termékeket használnak: autók, könyvek és magazinok, számítógépek, repülőgépek, hűtőszekrények, mobiltelefonok, bútorok, textilipari termékek, csomagolóeszközök és sok más termék.

Adagolóeszközök

A Henkel 1971 óta tervezi, építi, és a termelési folyamatokba integrálja a kiváló minőségű Loctite® adagolóeszközöket. Ezek skálája az egyedi eszközöktől a felhasználók speciális igényeinek megfelelően kialakított adagoló berendezésekig terjed. A készülékkel kapcsolatos szolgáltatásaink közé tartozik azok beüzemelése, karbantartása, felújítása.

Egészségvédelem

A Henkel Loctite® pillanatragasztókat, szerkezeti és fény hatására kötő-, valamint rugalmas rögzítést biztosító ragasztó- és tömítőanyagokat kínál az orvosi műszergyártók részére. Igényeljen az alkalmazás biokompatibilis és sterilizálható termék felhasználást, vagy sok más feltételnek kelljen megfelelni az alkalmazás során, a Henkel a felhasználási igényeknek megfelelő Loctite® terméket biztosít.

Elektronika és elektronikai berendezések

A Henkel az egyik vezető beszállítója a következő generációs elektronikai eszközök gyártása során felhasznált anyagoknak és csomagolóipari termékeknek. Az alkatrészek elő-szerelésétől a nyomtatott áramkörökön át egészen a végső összeszerelésig a Henkel világhírű Hysol®, Loctite® és Multicore® termékeket kínál az elektronikai felhasználók részére, melyek megbízható, kipróbált, kompatibilis megoldásokat nyújtanak a felhasználók versenyképességének megőrzéséhez.Nincs a világon még egy olyan gyorsan fejlődő iparág, mint az elektronikai cikkek gyártása. Az elektronikai termékek mindennapjaink elválaszthatatlan részét képezik, munkában és a kikapcsolódás során egyaránt. A sík képernyős televíziók, DVD-lejátszók, számítógépek, mobiltelefonok és sok más hordozható termék napjaink természetes részei. A legizgalmasabb dolog ezeknek az elektronikai eszközöknek az egyre növekvő miniatürizálása. A Henkel műszaki fejlesztői és rendszermérnökei kulcsfontosságú szerepet tulajdonítanak az ilyen irányú fejlesztéseknek. Még kisebb méretű chipek, félvezetők és nyomtatott áramkörök gyártását teszik lehetővé. Az elektronikai alkatrészek villámsebességű szerelése és a gyors ciklusidők a ragasztók adagolásával szemben is új követelményeket támasztottak. Igen kis mennyiséget igen nagy precizitással kell nagyon gyorsan kiadagolni. Másodpercek töredéke alatt kell megkötni a ragasztóknak, miközben állandó szilárdságot kell biztosítaniuk. A Henkel úttörő szerepet vállal ezeknek a termékeknek a fejlesztésében, mint például a teljes termékskála kifejlesztése az ólommentes nyomtatott áramkörök gyártásához, melyek környezetbarát szerelési technológiát jelentenek.

Fémfeldolgozás és gépgyártás

A hengerműtől a forgácsoló üzemig – mindenhol az első osztályú felületminőség és a problémamentes működés a biztosítása a legfontosabb feladat, melyekhez a Henkel innovatív termékeket és megoldásokat kínál. Számtalan példa áll rendelkezésre ennek illusztrálására. A világ összes hengerelt acél és alumínium termékének több mint feléhez Henkel olajat használnak a gyártás során. Ultravékony szerves bevonóanyagot visznek fel a hengermű acélhengereinek palástjára, mely az autókarosszériák gyártásához alkalmazott lemezeknek hosszú idejű korrózióvédelmet biztosít. A kiváló minőségű, fémmegmunkálásnál alkalmazható folyadékok új szabványt teremtettek az acél és alumínium megmunkálása során. A nanotechnológián alapuló eljárás felváltja a hagyományos foszfátozási eljárást a fémfelületek festés előtti előkészítése során. A termékkínálat vágóolajoktól a fémek hidegalakításához szükséges olajokon át a fémtisztítókig és a felületátalakító bevonatokig terjed. Ezekben az alkalmazásokban az a közös, hogy csak a felhasználási utasítások maradéktalan betartásával érhető el a termelési folyamat legnagyobb biztonsága.

Karbantartás, javítás, és általános felújítás (MRO)

A Henkel a karbantartási és javítási termékek piacvezetőjeként innovatív megoldásokat biztosít a leggyakrabban felmerülő üzemi karbantartási, javítási feladatokra. Az ipar bármely területén dolgozó karbantartási szakemberek bízhatnak a Henkel Loctite® ragasztó-, tömítő- és kenőanyagaiban, valamint más javítás során használható termékeiben, melyek alkalmazása növeli a berendezések megbízhatóságát, csökkenti az állásidőt és a meghibásodásokat.
A Loctite® termékek használata az emelőgépek gyártása során lecsökkenti, vagy megszünteti az eszközök visszahívása során a javításra fordított időt, mely a forgalmazók legjelentősebb költsége. A Loctite® termékek alkalmazása lehetővé teszi a gyártóknak:

  • Az eszközök visszahívása során a javításra fordított idő csökkentését.
  • A berendezések megbízhatóságának növelését, mint például hidraulikarendszer, kezelőfülkeMunkaerő és alkatrészköltségek csökkentését.
  • A szerviztevékenység hasznának növelését

Szerelvények, készülékek gyártása

A Henkel környezetbarát termékek széleskörű választékát alkotta meg, a termékek optimális tapadással rendelkeznek, ugyanakkor alkalmazásukkal a végtermék megbízható, attraktív megjelenésű lesz. A legnagyobb készülékgyártók az egész világon a Henkel termékeinek felhasználói közé tartoznak. A széleskörű jelenlétnek köszönhetően a Henkel felhasználói a termékeket helyben tudják beszerezni. A Henkel globális jelenlétét öt kontinensen több mint 30 gyártóüzem, valamint 80 országot lefedő több mint 1500 ragasztás- és tömítéstechnikai szakember jelenti. A Henkel termékei a gyorsan változó és fejlődő ipari termelés előterében állnak. A Henkel többet nyújt, mint prémium minőségű termékeket, melyek kiváló megjelenést biztosítanak; a vállalat mérnökei segítenek a formatervezésben, a költségek csökkentésében, a gyártási hatékonyság növelésében, levetővé téve innovatív termékek kifejlesztését és gyártását. A Henkel megoldásokat kínál az összes technológiai, valamint a termékfejlesztők által felvetett problémákra is.

Szállítás

Széleskörű termékkínálatával, komplett megoldási rendszereivel a Henkel kulcsfontosságú partnere a gépjárműgyártóknak, fejlesztőknek és karbantartóknak. Gépjárműgyártók, hajógyárak, repülőgépgyártók és a vasúti járműgyártók profitálnak a Henkel igen kiváló minőségű ragasztó és tömítő termékeinek felhasználásából. Ezek az anyagok megteremtik a konstruktőrök számára annak lehetőségét, hogy könnyű, áramvonalas járműveket tervezzenek és építsenek, mely képessé teszi őket annak a látszólagos ellentmondásnak a feloldására, mely szerint alacsonyabb üzemanyag felhasználás mellett nagyobb sebességet érhetünk el. A Henkel fontos szerepet vállal a biztonság, kényelem és az értéktartás területén is. Az ütköző zóna elemei nagyon merev szerkezeti habokkal megerősítve készülnek, hogy egy ütközés esetén elnyeljék az ütközés energiáját (biztonság növelése); innovatív rezgéscsökkentő és hangtompító megoldások alkalmazása az utastér zajcsökkentésére (komfort növelése); speciális felületkezelő rendszerek használata a jármű karosszériákhoz, melyek optimalizálják a korrózióvédelmet és a festékek tapadását (értéktartás növelése). Ugyanakkor a Henkel know-how segít a felhasználóknak a környezeti anyagi javak megőrzésében és növeli a gyártási folyamat hatékonyságát.

Épületek, építészet és bútorgyártás

Soha ennyi versenytárs gyártó és beszállító nem volt eddig a piacon, mint amennyi most a modern gyártási folyamatok beszállítói piacán megjelent. Mindazonáltal a központban nemcsak a ragasztók állnak. A lehetőségekhez képest legjobban szervezett termékekkel, folyamatokkal és szolgáltatásokkal lehetséges magasabb színvonalú, gazdaságosabb és hatékonyabb végtermékek előállítása. Az utat, ahogyan ezt a gyakorlatban végre kell hajtani, megmutatta a Henkel ragasztóival és termékrendszereivel.?

Részletek
Részletek

OKS termékek

OKS – több, mint 25 éve az Ön professzionális partnere a kenéstechnika speciális termékeinek területén.

MINŐSÉG – MADE IN GERMANY – VILÁGSZERTE ELÉRHETŐ

Az OKS márka egyet jelent a súrlódás, kopás és korrózió csökkentésére szolgáló kiváló teljesítményű termékekkel. Termékeink a gyártás- és karbantartás minden területén használhatóak, ahol a klasszikus kenőanyagok teljesítményénél többre van szükség. Több, mint 150 termékünk áll az Ön rendelkezésére.

Az OKS mérnökei és technikusai által kifejlesztett termékeket szigorú minőségi kívánalmak mellett Münchenben a vállalat székhelyén gyártják. Innen történik just-in-time az egész világra kiterjedő forgalmazás, amelyet a közeli Maisach modern logisztikai központja támogat.

Az OKS 25 éve bizonyított sikerét termékeink magas minősége és megbízhatósága, valamint az ügyfelek igényeinek innovatív megoldásokkal történő gyors megvalósítása jellemzi. Az OKS Spezialschmierstoffe GmbH 2003 óta a nemzetközi Freudenberg Group, Weinheim, Germany része. Az átfogó Know-how és a Freudenberg Chemical Specialities (FCS) részleg innovációs erejét új termékek és piacok fejlesztésére használjuk, hogy ezzel biztosítsuk vállalatunk dinamikus növekedését a jövőben is.

Szakértelem / Fejlesztés

Az OKS karbantartóanyagait speciálisan a karbantartási- és szerelési alkalmazás komplex követelményeire fejlesztettük ki. Szélsoséges üzemi körülmények esetén, mint a nagy nyomásterhelés és extrém homérsékletek vagy akár agresszív környezeti hatások esetén is, mint por és korrózió, karbantartóanyagaink teljesítménye minden körülmények között meggyozo eredményt biztosítanak.

Extrém alkalmazási területek

Állandó terhelés alatt működő gépek, hosszú állásidőkkel kombinálva a terhelési határértékre juttatják a szerszámokat és gépelemeket. Az OKS kenőanyagai révén még ilyen használat mellett is tartósan teljes teljesítménnyel képesek működni. A különböző OKS speciális kenőanyagok ellenállnak az extrém hőmérsékleteknek, a nagy hőingadozásnak vagy magas nyomásnak.esítménye minden körülmények között meggyozo eredményt biztosítanak.

Műanyagok kenése

A konstrukciós újítások révén fokozott súrlódófelület párosítások állnak elő, melyek különböző követelményeket támasztanak a kenőanyagok alkalmazhatóságával szemben. Speciális ötvözetek vagy kerámia alkatrészek kerülnek alkalmazásra. Egyre többféle műanyag/fém, illetve műanyag/ műanyag anyagkombinációkat használnak. Az OKS olyan kenőanyagokat kínál, melyek számos anyaggal összeférhetőek.

Agresszív környezeti hatásoknak kitett berendezések kenése

Az OKS speciális kenőanyagai teljes mértékben biztosítják az Ön berendezéseinek működőképességét tartósan savas vagy lúgos közegnek, korroziv hatásoknak, szabadtéri felhasználásnak vagy tengervíznek kitett oszlopok, üstök vagy csövek számára a feldolgozó iparban.

Speciális kenőanyagok az élelmiszeripar számára

Az OKS speciálisan az élelmiszeripar nagytisztaságú kívánalmainak megfelelően a speciális kenőanyagok széles palettáját fejlesztette ki. Ezek az NSF-től a H1-ig (H2/A1) regisztrált termékek valamennyi területen alkalmazhatók, ahol az emberek érintkezésbe kerülhetnek a kenőanyagokkal.

Részletek

BETA termékek

A Beta fejlődése több, mint 60 éve folyamatos. Ez egyrészt a szakma továbbfejlesztését eredményező új gyártási technológiákban, másrészt a rendszeres és szükségszerű változtatásokban mutatkozik, amelyek újszerű megoldásokat jelentenek és ezért piaci elvárásoknak messzemenően megfelelnek. A Beta szerszámok jellegzetes narancs színe az idők folyamán nemcsak arra szolgált, hogy a gyártmányt felismerjék, hanem a minőség és a csúcstechnológia jelévé is vált.

A Beta története az elmúlt évszázad végén kezdődött, amikor az ifjú Alessandro Ciceri megkezdte szakmai pályafutását, amely a későbbi nemzedékek elkötelezett vállalkozói tevékenységének következtében, évtizedekkel később, a brianzai régió szívében a termékek kiváló minősége miatt virágzó süllyesztéses kovácsüzem létrejöttéhez vezetett. A Robur márkanéven ismert huzaláruk jelentették a vasárupiaccal az első kapcsolatot, mely hozzájárult ahhoz, hogy a Beta a kéziszerszámokat széles választékban gyártsa. 1939-ben a Beta már bejegyzett védjegy és megkezdődik a hagyományos kulcsok gyártása. A második világháború befejezése után a Beta termelési programja három különböző irányba mutat. Az ötvenes évek elején a vállalatnak már saját értékesítési hálózata van. Olaszország gazdasági és szociális fejlődésének éveiben a Ciceri család erőfeszítései a szerszámprogram kiszélesítésére és a minőség javítására irányultak. Ez biztosította, hogy a Beta jelentős külföldi konkurencia ellenére is megőrizte helyét a szakmában.

1965-ben avatta fel a Beta cég az első számítóközpontot, amely jelentősen hozzájárult a termelés további fejlődéséhez. 1973-ban Lodi közelében, Castiglione d’Adda-ban nyitja meg a cég azt a gyárat, amely átvette a Robur-huzaláruk, dugókulcsok, ”T”-kulcsok és csavarhúzók gyártását. A 2000 cikket felölelő program és a körültekintő kereskedelempolitika lehetővé tette a vállalat számára, hogy a hetvenes évek végéig jelentősen megerősítse pozícióját a nemzetközi piacon. Egyidejűleg bevezették a jellegzetes narancsszint, mint a Beta termékek jellemzőjét.
A technológia további fejlesztése, a CAD-rendszer (Computer Aided Design) bevezetése jellemzi a nyolcvanas években a termelést, amely szükségessé tette egy új termelő egység megnyitását. Létrehozták Sulmonában, Abruzzoban a SIGMA-Metallurgica vállalatot, így a Beta cég által foglalkoztatottak 600 főre emelkedett.

1989-ben kiadott általános katalógusban már 2800 cikk szerepel felhasználási területek szerint csoportosítva és a rendellések könnyebb lebonyolíthatósága érdekében rendelési számokkal kiegészítve. Az évtized végére, miután Franciaországban, Spanyolországban, Hollandiában és Angliában négy kirendeltség jött létre, az európai piacon kialakult helyzete tovább erősödött.
A kilencvenes években a Ciceri család új generációja vette át a vállalat vezetését és az újabb fejlesztések, valamint termelési és gazdasági változtatások következtében kiemelkedő helyet sikerült biztosítaniuk a Beta számára.

A Beta ma 5000 cikket ajánl katalógusában és erőit arra koncentrálja, hogy a már elért ISO 9001 minősítést megtartsa, amely igazolja a Beta szerszámok abszolút csúcsminőségét.

Proxxon szerszámok

A Proxxon cég csaknem 30 éve foglalkozik kiváló minőségű kisgépek gyártásával. A Proxxon Micromot termékek jól ismertek a modellezők, ékszerészek, szerszámkészítők, optikusok, fogtechnikusok körében.

Minden szerszám tervezése és gyártása különleges körültekintéssel zajlik, a precíz, rázkódásmentes kivitel akár több órás folyamatos igénybevételre is alkalmassá teszi ezen eszközöket.

A Cég termékei két kategóriára bonthatóak. A modellezésben, finom megmunkálásban használható kisgépek Proxxon Micromot System márkanév alatt, míg az ipari igénybevételre tervezett kéziszerszámok Proxxon Industrial márkajelzéssel kerülnek forgalomba.

OPTIBELT termékek

Logo Optibelt jpg

Az Optibelt hajtásrendszerei megtalálhatók az általános gépgyártásban, haszon-gépjárművek, mezőgazdasági gépek valamint háztartási- és irodagépek területén. A szíjak megfelelnek a mindenkori hajtáskövetelményeknek:

Optibelt ékszíjakat használnak pl. a kombájnokban, sok offset- és rotációs gépben és a ventilátorokban is. A bordás szíjak a mosógépek és gépjárművek megfelelő fordulatszámáról gondoskodnak. A széles ékszíjak a cséplő- és fúrógépek fordulatszámát szabályozzák. A fogas szíjak a fénymásolókban, számítógép nyomtatókban, vezérműtengelyekben vagy rotációs berendezésekben, szinkronban, csúszásmentesen dolgoznak. Az erőszíjakat szállítórendszereknél, kőtörőknél és mezőgazdasági gépeknél használják.

Gyártási technológiája, fejlesztései, és szervizhálózata már évtizedek óta magas minőségi szintet képvisel. Az Optibelt cég által biztosított hajtásrendszerek magas biztonsággal hajtják a különböző gépeket és járműveket a világ minden kontinensén.

Ezen felül az Optibelt cég egyedi megoldásokat fejleszt ki a különböző felhasználói körök minél szélesebb kiszolgálására.

Ammeraal Beltech

Az Ammeraal Beltech a világ egyik vezető cége a szállító- és folyamatszalagok gyártásának területén. Minden iparágban és logisztikai szolgáltatásban szükség van a termékek mozgatására, gyakran gyártás közben is. Elképzelhető, hogy számos termék, melyet Ön mindennap használ, Ammeraal Beltech szállítószalagon készült.

Ez azért lehetséges, mert cégünk globális, termékeink mindenhová eljutnak. 25 országban van leányvállalatunk, kiterjedt disztribúciós hálózatunknak köszönhetően termékeink a világ 150 országába jutnak el.

6 gyártóüzemünk és több mint 80 Ammeraal Beltech gyártóközpontunk van ügyfeleink közelében, melyek sorozatgyártású és egyedi megrendelésre készülő termékeket is kínálnak, a legtöbb esetben a hét minden napján hívható 24 órás szerviztámogatással.

A vállalatcsoport központja Hollandiában található, de hálózatunk az egész világra kiterjed, így megrendelőink kapcsolatba léphetnek velünk a legközelebbi helyi kirendeltségen keresztül.

Irodáinkban képviselőink azon fáradoznak, hogy minden megrendelőnek megtalálják a szükségleteiknek megfelelő terméket. Földrajzi elhelyezkedésünk, valamint piaci és termékkezelési ismereteink képezik innovatív, szolgáltatásközpontú szervezetünk alapját.

2014-ben az Ammeraal Beltech éves forgalma 325 millió Euró volt. Ekkor a cég 2469 alkalmazottat foglalkoztatott.

FLURO gömbcsuklók

A gömbcsuklók és gömbszemcsapágyak a DIN ISO 12240 (korábban DIN 648) szabványnak megfelelően beépítésre készen összeszerelt alkarészek. A tengely és a ház közötti problémamentes mozgás bztosítására használják őket, különösen olyankor, amikor a mozgás nem közvetlenül lineáris.

A FLURO termelési programja a következőket foglalja magába: gömbszemcsapágyak minden szériája (DIN ISO 12240-1), gömbcsuklók K és E szériája (DIN ISO 12240-4), hidraulikus gömbcsuklók külső- vagy belső menettel, hatlapfejű csavaros rögzítési lehetőséggel, támcsapágyak, ferdehatásvonalú gömbszemcsapágyak, sarokkötések, villásfejek, biztosító anyák és gumitömítések.

A FLURO GmbH. 1997. júniusa óta DIN EN ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kenés és karbantartás

A karbantartás-mentes gömbcsuklókat és gömbszemcsapágyakat nem kell kenni. A golyó a fészek belsején lévő PTFE-rétegen forog.

Azok a gömbcsuklók, melyeknél a csúszópárosítás acél – speciális rézen, acél – bronzon, vagy acél – acélon, rendszeres kenést igényelnek. Az első kenést a gömbcsukló beépítésekor kell elvégezni. Az újrakenési intervallum függ a környezeti körülményektől (pl. hőmérséklet, szennyeződés, stb.) és az alkalmazás általi mechanikus hatásoktól (felületi nyomás, csúszási sebesség, forgási szög, stb.).

A gömbszemcsapágyak kenéséhez +110°C-ig fehér, grafitkomponensű pasztát javasolunk – mint pl. Gleitmo 805k. Magasabb hőmérsékletekre, +110°C-tól +230°C-ig magas hőmérsékletű zsírt javasolunk, mint pl. a Notropeen EHT2.

Az újrakenhető K szériájú gömbcsuklók kenése a DIN 3405 szerinti zsírzóbütykön keresztül történik.

Az E szériájú acél-acélon csúszópárosítású gömbcsuklók 20-as mérettől DIN 71412 szerinti hidraulikus zsírzóbütyökkel vannak szerelve.

RERS – gumi védősapka neoprénből

Véd a szennyeződésektől, vegyi anyagoktól és az agresszív közegtől. Ellenáll az olajnak, zsírnak, sós víznek, vegyi összetevőknek és egyéb anyagoknak. Hőmérséklettartomány -20°C-tól +120°C-ig.

Teljesen feltölthető zsírral. Seeger rögzítőfogóval könnyedén szerelhető.

TENTE termékek

A Tente gyár óta annak a találmánynak a fejlesztésén dolgozik 1923 óta a Bergische Land vidéken, ami az embernek már ötezer éve a mozgást biztosítja: a keréken.

A Bergische Land egy vidéki iparterület képét adja a Ruhr-vidék déli részén. Hosszú ipari történelemmel rendelkezik: kb. 60.000 éve itt és a neanderthali osember, innen származik a híres solingeni penge, itt található a híres wuppertali függovasút és itt építették meg Európa legmagagasabb vasúti hídját, a Müngsten hídat.

Tente néhány kilométerre fekszik a Bergische Land ezen építészeti mestermuvétol. A Tente-Rollen gyár története 1923-ban kezdodött Wermelskirchen Tente negyedében, eleinte gömb alakú bútorgörgok és tolóajtók kerekeinek értékesítésével.

11 évvel késobb a cég megkezdte saját görgoinek gyártását. Ami egykor egy kis muhely volt, mára egy, az egész világra kiterjedo vállalkozássá vált.

TENTE vezeto helyet szerzett magának a világpiacon innovatív ötleteivel, tökéletesített termékeivel és magas minoségével.

A sikert az évtizedek alatt felhalmozódott know-how-nak köszönheti a TENTE.

Ez a filozófia garantálja a minoséget.

BÖHLER termékek

A BÖHLER 1926-óta, tehát az ívhegesztés kezdete óta gyárt és szállít hegesztőanyagot számos hegesztési eljárást és ötvözettípust lefedve.

A BÖHLER, a több mint 130 éves acélgyártási hagyománya alapján vezető helyet foglal el az új hegesztőanyagokat kifejlesztő és a minőséget mindig továbbfejlesztő cégek sorában. A BÖHLER az alkalmazási Know-how-ja alapján a legösszetettebb feladatokra is tud megoldást adni. A BÖHLER a gyártási Know-how-ja alapján biztosítja az egyenletes jó minőséget minden varratcentiméterre.

BÖHLER cég mindig nagy figyelmet fordított a minőségbiztosításra, a vevőkkel szembeni felelősségre. Így, többek közt az ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszer teljesen természetes. A termékek rendelkeznek a nemzetközileg legfontosabb engedélyezésekkel.

Tengelybeállítás

A váratlan gépállások, a korai alkatrész tönkremenetel és a szükségtelen költségek minimalizálása tengelybeállítással.

Az Fixturlaser világszerte jelen van és vezető szerepet játszik a innovatív, felhasználóbarát tengelybeállító berendezések kifejlesztésében. Mindig megpróbálunk új utakat keresni és innovációkat bevezetni, amelyek megoldást nyújtanak a világ összes iparágának a gépbeállításban.

Fixturlaser NXA

Köszöntse a jövőt egy Fixturlaser NXA-val a kezében, ahol sokkal hatékonyabb és fenntarthatóbb a termelés.

Gondolja át, mi az, ami megoldható a tengelybeállítási szakmán belül, az eredmény a Fixturlaser NXA lesz. Az új termékünk a kifinomult innovációnk, a valódi elkötelezettségünk és az egyszerű használhatóság eredménye.